ONZE AANPAK

Een goed ontwerp ontstaat in samenwerking met de natuur. We kijken wat de tuin nodig heeft en sluiten onze ontwerpkeuzes daarop aan. Zo vinden we de juiste balans tussen beleving en ruimte voor natuur.

Een ontwerpproces bestaat uit vier stappen, waarbij we in totaal drie keer langskomenDe vijfde stap, uitvoering, is optioneel. We onderhouden een netwerk van hoveniers en ondersteunen ook graag zelf bij de inkoop, aanleg en het inplanten van jouw tuin of interieur.  

Stappenplan
1

KENNISMAKING

Samen bespreken we de wensen, bekijken de locatie en wij nemen de maten op.

2

OFFERTE

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op. Bij akkoord gaan wij aan de slag.

3

CONCEPTONTWERP

In een gesprek presenteren wij het schetsontwerp van de tuin en een impressie van de beplanting en materialen.

4

DEFINITIEF ONTWERP

Na akkoord op de schets werken wij het ontwerp uit tot een compleet tuinontwerp bestaande uit ontwerptekening, beplantingsplan en materialenlijst. Hiermee kan het ontwerp worden uitgevoerd.

5

UITVOER

Afhankelijk van de complexiteit kunnen wij het ontwerp (deels) zelf uitvoeren of een hovenier uit ons netwerk aanbevelen.

Advies op maat

Bij Stek zetten we ons in om de stad natuurrijker, meer biodivers en klimaatbestendiger te maken. Wij geven advies, begeleiden ontwerpprocessen, ontwerpen beplantingsplannen, maken ontwerpen voor tuin en interieur, en ondersteunen bij de uitvoer.

Vragen, ideeën of interesse? Kom langs in de winkel of vraag een gesprek aan!

Maak een afspraak
Richtprijzen

ADVIESUUR € 90,-

Op locatie adviseren wij jou over de indeling, beplanting, en/of verzorging van je tuin, balkon, dakterras of geveltuin.

TUINCOACHING(voor 5 adviesuren) v.a. € 425,-

Een reeks van adviesuren om je intensief te begeleiden bij het ontwerpen van jouw eigen groene oase.

BEPLANTINGSPLANv.a. € 550,-

Een gedetailleerde beplantingsplattegrond op maat, inclusief bestellijst en plantenoverzicht.

TUINONTWERPv.a. € 1350,-

Een compleet ontwerp bestaande uit maattekening, definitieve ontwerptekening, beplantingsplan en document om de uitvoer te begeleiden.

GROENINRICHTING(voor adviesuur) v.a.€ 90,-
(voor ontwerp) v.a.€ 360,-

Wij adviseren jou over de mogelijkheden en geschikte beplanting om in huis of op kantoor een groene oase te creëren. Te boeken als adviesuur op compleet ontwerp.

UITVOERper uur € 65,-

Wij ondersteunen graag bij de uitvoering. Stek kan helpen bij de inkoop, aanleg en het inplanten van jouw tuin of interieur.


Alle prijzen zijn inclusief BTW
We denken graag mee voor een offerte op maat